Diensten

De juiste inkoopspecialist tijdelijk in huis... Dat loont!

Bij het inkopen van producten snijdt het mes aan twee kanten. De verkopende partij wil maximale winst en de inkopende partij een zo laag mogelijke prijs. Als een product moeilijk verkrijgbaar is, staat de prijs nog meer onder druk. ProductAdviesgroep adviseert bij de inkoop van schaarse fysieke producten aan MKB-bedrijven en particulieren. Met onze unieke werkwijze heeft u de juiste specialist die werkt volgens onze 5 kernwaarden.

  • Adviseren, ondersteunen én begeleiden
  • Up-to-date kennis
  • Hoge servicegraad
  • Flexibiliteit door kleinschaligheid
  • Scherpe tarieven

Productadvies voor het MKB

Voor het Midden- en kleinbedrijf (MKB) worden het steeds turbulentere jaren om je te onderscheiden ten opzichte van de concurrent. Veel MKB’ers hebben daarbij te kampen met de economische perikelen door toedoen van de recessie en schaarste van producten en/of grondstoffen. Ook positieve ontwikkelingen door bijvoorbeeld het verkrijgen van een grote order kunnen leiden tot nieuwe uitdagingen, zoals voldoende goede grondstoffen of deelproducten. Maar hoe lost u uw bedrijfsuitdagingen nu op? Daar helpt ProductAdviesgroep u mee.

Lees meer over productadvies voor het midden- en kleinbedrijf

Productadvies voor particulieren

Als particulier ben je soms op zoek naar iets bijzonders maar geen idee waar te moeten zoeken. De ProductAdviesgroep helpt hiermee. Als specialist in het verkrijgen van bijzonder producten, kan ProductAdviesgroep ondersteunen en adviseren in de aankoop van juist dat speciale product.

Lees meer over productadvies voor particulieren

Vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u weten wat we precies voor u en/of uw organisatie kunnen betekenen? Of wilt u een
vrijblijvend adviesgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.